Ons bestuur

Wij maken deel uit van OPSPOOR, een stichting met 37 scholen in Purmerend en omliggende gemeenten. Bij OPSPOOR werken zo'n 750 medewerkers dagelijks met passie voor onderwijs aan de ontwikkeling van kinderen. Binnen de stichting vinden we onderwijsontwikkeling erg belangrijk en leerkrachten leren onderling met én van elkaar. Zo kunnen we ook binnen de H.M. Van Randwijkschool profiteren van waardevolle ervaring, nieuwe inzichten en toekomstgericht onderwijs.

Kijk op de site van OPSPOOR voor meer informatie. Of lees het jaarverslag van OPSPOOR, waarin u een mooi overzicht vindt van alle activiteiten van ons bestuur.

Ouders aan het woord

"De leerkrachten doen hun uiterste best om het maximale uit het kind te halen te halen."

"Leuk dat er steeds een thema is waar de hele school aan werkt en dat er wordt ingespeeld op de actualiteit."